Prajitura De Post Cu Mere

Când o prăjitură de post crește așa de frumos și iese atât de pufoasă și de bună aproape că te întrebi de ce te ai mai complica să o faci cu ouă unt și lapte. Prajitura frageda cu mere reteta de post este una din cele mai bune prajituri fara oua unt sau lapte este delicioasa aromata spornica se face foarte usor si se termina rapid.

Prăjitură Turnată Cu Mere Rase Rețeta Simplă De Post Bucate Aromate

Intr o cratita se pun merele rase impreuna cu zaharul.

Prajitura de post cu mere. Multe persoane in jurul meu isi spun ca nu prea stiu ce retete de prajituri de post sa pregateasca astfel incat sa arate bine sa fie gustoase si deosebite. Cu foi fragede cu unt si umplutura aromata de mere promit ca o sa va placa. Se spală merele si se curătă de coajă.

Pe langa faptul ca este foarte buna imi place extrem de mult la aceasta prajitura cu mere ca foile nu se coc separat. Cea mai buna prajitura cu mere. O prăjitură de post cu blat pufos foarte ieftină și rapidă.

Se adaugă peste scortisoara esenta de vanilie grisul si se amestecă. Reteta prajitura cu mere. Este buna extrem de simpla si se face cu doar cateva ingrediente.

Este si foarte usor de preparat asadar nu ezitati sa o. O prajitura gustoasa si foarte usor de preparat. Prajitura cu mere.

1 cana zahar 1 cana coca cola 1 2 cana ulei 2 si 1 2 cani faina o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie 3 lingurite cacao esenta rom un. Această delicioasă și savuroasă plăcintă cu mere de post merge de minune în orice zi a săptămânii dar și la ocazii speciale sau sărbători. Se dau merele pe răzătoarea mare.

Placinta cu mere din pacate nu pot sa ma laud foarte tare cu fotografiile acestei placinte dar albsolut niciodata nu ma reusit sa apuc sa o fotografiez asa cum trebuie pentru ca intotdeauna a fost devorata imediat de ai mei baieti. Aceasta reteta de prajitura cu mere de post e posibil sa o cunoasteti pentru ca este una veche. Merele se spala se curata de coaja si se dau pe razatoare.

Prajitura cu mere de post reteta simpla cu ingrediente la indemana tuturor. Amestecam si punem pe foc amestecand periodic cca 10 min. Rețeta simplă de prăjitură turnată cu mere rase și scorțișoară.

Punem la călit merele stoarse intr o tigaie impreună cu zahărul. Prajitura cu coca cola si budinca de vanilie de post 436 voturi 71 120 desert foarte ușor 20 min 35 min. Scurgeam zeama lăsată de mere cu ajutorul unei site.

Retete placinta cu mere. Reteta prajitura frageda de post. Azi va aduc o prajitura cu mere absolut delicioasa.

Astazi va prezint o reteta de prajitura de post cu mere si cacao este o reteta simpla si rapida prajitura pe care mama mea o facea cu orice ocazieingred. Umplutura de mere aromată cu scorțișoară și blatul fraged de plăcintă se combină perfect iar gustul dulce acrișor îi dă o notă aparte și transformă plăcinta cu mere într un adevărat deliciu.

Prajitura Aromata Cu Mere Si Banane De Post Lalena Ro

Prajitura Frageda Cu Mere De Post Dulciuri Fel De Fel

Reteta De Prajitura Turnata Cu Mere Youtube

Prajitura Frageda De Post Desertdecasa Ro Maria Popa

Plăcintă Cu Mere Fragedă De Post Pagini De Bucate

Reteta Prajitura Cu Mere De Post

Prajitura Frageda Cu Mere De Post Diva In Bucatarie

Reteta Prajitura De Post Cu Mere

Placinta Frageda Cu Mere De Post Youtube


You have just read the article entitled Prajitura De Post Cu Mere. You can also bookmark this page with the URL : https://malaydanan.blogspot.com/2021/03/prajitura-de-post-cu-mere.html

Belum ada Komentar untuk "Prajitura De Post Cu Mere"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel