Martor Aprins In Bord

Ar trebui sa vezi acest martor doar cand pornesti masina pret de cateva secunde. Galben inseamna ca trebuie.

Martorii Din Bord Ce Inseamna Si Ce Trebuie Sa Faci Cand Se Aprind

Daca tractati o remorca sau daca transportati un echipament greu incercati sa il descarcati cat mai curand posibil pentru a preveni posibilele reparatii ulterioare foarte costisitoare.

Martor aprins in bord. Acest martor se aprinde atunci când faza lungă este pornită. Rolul acestora este de a ne avertiza din timp când se întâmplă ceva. A aprins un martor de bord.

Nu trebuie să intrii în panică dar nici să nu l bagi în seamă. Se aprinde atunci cand capota masinii este deschisa sau nu a fost inchisa corespunzator. Daca problemele de performanta ale vehiculului sunt insotite de catre acest martor aprins in bord reduceti viteza si nu suprasolicitati motorul.

Dar pentru asta trebuie să îi și înțelegem. Ea poate fi una minoră cum ar fi o defecţiune la un senzor sau poate veni de la un voltaj scăzut al baterie dar de asemenea ar putea indica o defecţiune gravă care neglijată ar putea provoca daune. Cea mai comuna cauza pentru aprinderea lampii airbag ului este din cauza ca sistemul airbag este.

Acest martor de bord se referă la controlul tracțiunii. Top 4 cauze ale aprinderii martorului de airbag in bord airbag dezactivat. Dacă martorul de bord este de culoare galbenă sau portocalie atunci acesta atrage atenția asupra unei eventuale înlocuiri sau o reparație.

Citește mai jos ce semnificație are și ce este recomandabil să faci pentru a nu risca ca o defecțiune minora să se transforme într un dezastru mecanic. în cea de a doua situație se recomandă să faceți o programare la service ul auto. Dupa cum am mentionat mai sus daca nu purtati centura de siguranta lampa airbag se va aprinde.

Daca martorul este verde atunci totul e ok. Daca ramane aprins si dupa inseamna ca ai o problema ori cu bateria care nu se incarca corespunzator ori cu alternatorul sau vreun cablu de legatura. Evitati schimburile bruste de viteza.

Acum că ai văzut ce semnifică fiecare martor de bord și ce măsuri se impun în funcție de fiecare în parte vei putea să te urci la volan cu siguranța că vei ști cum să procedezi în cazul unui eveniment nefericit sau după caz că nu ai vreun motiv de îngrijorare. Martorii de bord sunt de diferite culori. Așa cum am învățat cu toții la școala de șoferi fiecare martor de bord are culori intuitive culoarea roșie însemnând pericol galbenă avertizare iar alte culori sunt cu rol informativ.

Un martor aprins de culoare roșie atrage atenția asupra unei probleme serioase sau care ține de siguranța conducătorului auto și pasagerilor. Acest lucru se întâmplă când calculatorul de bord al maşinii detectează o problemă. Ti s a aprins un martor in bordul masinii si nu stii ce inseamna si ce trebuie sa faci.

Orice şofer a avut aprins în bord la un moment dat martorul denumit check engine. în general indicatorul pâlpâie atunci când vehiculul se deplasează pe o suprafață cu aderență redusă precum o șosea înghețată și rămâne aprins constant atunci când sistemul este dezactivat sau este defect. Nu stii care este semnificația ledurilor din bord.

In primul rand tine cont de culoare.

Semnificatia Ledurilor Din Bord Ce Inseamna Un Martor De Bord

Martor Bord 66798 4tuning Help

Martorul De La Motor Aprins In Bord Car Este Problema 69305 4tuning Help

Check Engine Aprins In Bord Dailydriven

Martor Aprins In Bord

10 Martori De Bord Care Iti Pot Arata O Problema Grava La Masina Ta

Martorul Check Engine Ce Este Si Ce Trebuie Sa Faci Cand Se Aprinde

Semnificația Martorilor De Bord

Martorii Din Bord Ce Inseamna Si Ce Trebuie Sa Faci Cand Se Aprind


You have just read the article entitled Martor Aprins In Bord. You can also bookmark this page with the URL : https://malaydanan.blogspot.com/2021/03/martor-aprins-in-bord.html

Belum ada Komentar untuk "Martor Aprins In Bord"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel